Vývoj batolete od jednoho roku do tří let - Gregora, Martin, 1965-; Kropáčková, Jana, 1967- (Grada, 2016)
Barevná publikace úspěšného pediatra a předškolní pedagožky přibližuje psychomotorický vývoj dítěte od jednoho roku do třetích narozenin.
Keywords: batolata; vývoj dítěte; psychologie dítěte; péče o dítě; výchova dítěte; nemoci u dětí; toddlers; child development; child psychology; child care; child rearing; diseases of children; populárně-naučné publikace; příběhy; popular works; stories