A proč ne? : nebývale otevřený rozhovor ředitelky školy se svými studenty - Kendíková, Jitka; Mazel, Jan; Sládek, Adam (Pasparta, 2014)
Rozhovor ředitelky Gymnázia Jiřího Gutha-Jarkovského Jitky Kendíkové se studenty Adamem a Honzou na téma integrace spolužáků se speciálními vzdělávacími potřebami.
Keywords: Kendíková, Jitka; 21. století; ředitelky škol -- Česko -- 21. století; speciální vzdělávací potřeby; integrovaná výchova a vzdělávání; women school principals -- Czechia -- 21st century; special educational needs; integrated education; rozhovory; interviews