Marketingové řízení podniků - diskurs podnikové praxe : (prováděcí analýzy - případové studie - příklady a návody) - Petrů, Naděžda, 1960-; Kupec, Václav (Vysoká škola finanční a správní, o.p.s., 2015)
Výklady, analýzy a případové studie k problematice marketingového řízení podniků.