Metodologie marketingových výzkumů - Roubal, Ondřej; Petrová, Iva; Zich, František, 1935- (Vysoká škola finanční a správní, 2014)
Metody a principy provádění sociálního a marketingového výzkumu.
Vydáno v edici (nakl.) Eupress
Keywords: marketingový výzkum -- metodologie; marketing research -- methodology; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)