Za humny je válka - Fištejn, Jefim, 1946- (Daranus, 2016)
Sbírka úvah a rozhovorů známého komentátora k aktuálním tématům migrační krize a islámského extremismu.
Keywords: 21. století; civilizace -- 21. století; islámská civilizace -- 21. století; západní civilizace -- 21. století; konflikty -- 21. století; krize (společnost) -- 21. století; migrační krize (2015-); civilization -- 21st century; Islamic civilization -- 21st century; western civilization -- 21st century; conflicts -- 21st century; social crisis -- 21st century; migrant crisis (2015-); Evropa -- společnost a politika -- 21. století; Europe -- society and politics -- 21st century; úvahy; essays