Putin a putinismus : Rusko a perspektivy jeho soužití se Západem - Laqueur, Walter, 1921-2018 (Prostor, 2016)
Kapitoly věnované současné ruské společnosti, vnitřní i zahraniční politice a rovněž vztahům Ruska se Západem.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: Putin, Vladimir Vladimirovič, -- 1952-; 21. století; od 2012; prezidenti -- Rusko -- 21. století; vnitřní politika -- Rusko -- 21. století; zahraniční politika -- Rusko -- 21. století; presidents -- Russia -- 21st century; internal policy -- Russia -- 21st century; foreign policy -- Russia -- 21st century; Rusko -- politika a vláda -- 21. století; Russia -- politics and government -- 21st century; putinismus; monografie; prognózy; monographs; prognoses