Vlastní cestou : jak v podnikání rozvíjet výkonnost, výjimečnost a vášeň - Košturiak, Ján, 1961- (PeopleComm s.r.o., 2016)
Mezi nejdůležitější vlastnosti podnikatelů patří výkonnost, výjimečnost a vášeň. Práce je rozdělena do tří částí pojmenovaných podle tří výše uvedených povahových rysů. První část nabízí nástroje, jak ušetřit drahocenný čas a odstranit překážky bránící výkonnosti naší firmy. Druhá část se zaměřuje na inovace a využití nových trendů. Poslední část radí, jak najít činnost, která nás baví, vykonávat ji s nadšením a být rovněž dobrým lídrem.
Keywords: 21. století; podnikání -- 21. století; podnikání -- psychologické aspekty; produktivita; management; pracovní výkon; business -- 21st century; business -- psychological aspects; productivity; work performance; populárně-naučné publikace; popular works