Svoboda učení : jak nechat děti rozhodovat o svém vzdělávání - Gray, Peter, 1933- (PeopleComm, 2016)
Vývoj učení u dětí v dřívějších dobách a dnes. Proč přestává být hra součástí učení a jak to změnit.