Dětské infekční nemoci - Bartošová, Drahomíra, 1944-2012 (Galén, 2003)
Monografie se zabývá akutní dětskou infektologií a poskytuje řadu cenných informací, jak rychleji dospět k diagnoze a optimální terapii.
Keywords: infekční nemoci; dětské infekční nemoci; nemoci u dětí; children's infectious diseases; diseases of children; infectious diseases; monografie; monographs