Malý atlas dětské endokrinologie - Lebl, Jan, 1955-; Al Taji, Eva; Koloušková, Stanislava, 1956-; Pomahačová, Renata, 1962-; Šnajderová, Marta, 1951-; Šumník, Zdeněk, 1970-; Zapletalová, Jiřina, 1954- (Galén, 2013)
Příručka představuje zkušenosti sedmi dětských endokrinologů, které jsou důležité zejména pro diagnostiku endokrinních nemocí dětského věku. Rozdělena je do sedmi tematických okruhů.
Keywords: dětská endokrinologie; nemoci endokrinních žláz; pediatric endocrinology; exocrine glands diseases; atlasy; atlases