OMG dieta : šest týdnů k vysněné postavě - Fulton, Venice A., 1973- (Ikar, 2013)
Průměrně 0,8 - 2 kg týdně! Bez tabulek výšky a hmotnosti, měření Indexu tělesné hmotnosti (BMI), procenta tělesného tuku - jsou to nepřesné a zastaralé metody. Nejlepší motivace je pohled do zrcadla ze všech stran, návrat k oblíbenému kousku oblečení, a dokumentace hubnutí na fotografiích. Pak už jen vybrat dietní plán podle toho, kolik kg chceme za šest týdnů zhubnout, hlavně nesnídat (ranní konzumace jídla zastavuje spalování tuků), povolena jsou pouze tři jídla denně, s omezením sacharidů. Vhodná je též chladivá koupel, pokud máte zdravé srdce, konzumace kofeinu (otevře tukové buňky a vypustí tuky do krevního řečiště), pohyb atd.
Keywords: redukce tělesné hmotnosti; redukční diety; zdravá výživa; weight loss; reducing diets; healthy eating; příručky; handbooks and manuals