Sociální marketing - Bačuvčík, Radim, 1975-; Harantová, Lenka (Radim Bačuvčík - VeRBuM, 2016)
Historie, prostředky, strategie a etické aspekty sociálního marketingu.
1000 výtisků
Keywords: sociální marketing; sociální reklama; social marketing; social advertising; monografie; monographs