Čeština doopravdy : návrh didaktického pojetí výuky vzdělávacího oboru Český jazyk a literatura na 1. stupni ZŠ - Hausenblas, Ondřej, 1954- (Nákladem vlastním, 2015)
Pomůcka pro učitele 1. stupně základních škol k výuce českého jazyka a literatury.
Keywords: čeština; komunikační dovednosti; předmětová didaktika; vyučovací metody; základní školy; Czech language; communication skills; teaching school subjects; teaching methods; elementary schools; studie; studies