Nepořízené fotografie : příběhy psané fotografy - Steacy, Will, 1980- (Archa, 2015)
Soubor textů, v nichž se fotografové zamýšlejí nad okamžiky, které nemohli zachytit prostřednictvím fotografie. Jednotliví autoři popisují chvíle, které prožili, ale jež neprošly z různých důvodů objektivem jejich fotoaparátu.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: 20.-21. století; fotografové -- 20.-21. století; fotografování; photographers -- 20th-21st centuries; photography; autobiografické příběhy; autobiographical stories