Nepořízené fotografie : příběhy psané fotografy - Steacy, Will, 1980- (Archaars, 2015)
Soubor textů, v nichž se fotografové zamýšlejí nad okamžiky, které nemohli zachytit prostřednictvím fotografie. Jednotliví autoři popisují chvíle, které prožili, ale jež neprošly z různých důvodů objektivem jejich fotoaparátu.