Generace Jihlava - Česálková, Lucie, 1983- (Vysočina (Větrné mlýny), 2014)
Publikace je výsledkem setkání filmových publicistů s režiséry dokumentárních filmů a jejich úvahami na dané téma. Pojítkem jejich rozhovorů je jihlavský Mezinárodní festival dokumentárních filmů a proměna Katedry dokumentární tvorby FAMU.