Finanční účetnictví : obecné otázky - Janhuba, Miloslav, 1950-; Míková, Marie, 1953-; Roubíčková, Jaroslava, 1954-; Zelenka, Vladimír, 1961- (Beckovy ekonomické učebnice, 2016)
Učebnice přibližuje různé metody finančního účetnictví podnikatelského subjektu.