Encyklopedie zbraní : přes 1000 vojenských, sportovních a historických zbraní z celého světa - Miller, David, 1938- (Naše vojsko, 2007)
Jednotlivá hesla přibližují typologii a historický vývoj více než tisíce vojenských, sportovních a historických zbraní z celého světa.
Terminologický slovník
Obsahuje rejstřík
Keywords: ruční palné zbraně; hand firearms; encyklopedie; encyclopedias