Syrová strava jako životní styl : filozofie a výživa na pozadí syrové a živé stravy - Russo, Ruthann (Fontána, 2012)
Příručka celkového životního stylu pro konzumenty syrové stravy - vitariány.
Terminologický slovník
Keywords: syrová strava; zdravá výživa; životní styl; filozofie života; raw food diet; healthy eating; life style; philosophy of life; příručky; handbooks and manuals