Ovládněte svůj metabolismus : 3 tajemství stravy pro přirozené vyrovnání hladiny hormonů a svůdné a zdravé tělo! - Michaels, Jillian, 1974-; Aalst, Mariska van (ANAG, 2013)
Příručka určená všem, kteří chtějí zhubnout, poskytuje informace o hormonech, stravě a zdraví. Odpovídá na nejčastější otázky, zejména z oblasti hormonů a problémů s váhou. Důraz klade na dobrou tělesnou kondici.
Keywords: redukce tělesné hmotnosti; zdravá výživa; dietní jídla; hormony; metabolismus; weight loss; healthy eating; diet; hormones; metabolism; příručky; handbooks and manuals