Ovládněte svůj metabolismus : 3 tajemství stravy pro přirozené vyrovnání hladiny hormonů a svůdné a zdravé tělo! - Michaels, Jillian, 1974-; Aalst, Mariska van (ANAG, 2013)
Příručka určená všem, kteří chtějí zhubnout, poskytuje informace o hormonech, stravě a zdraví. Odpovídá na nejčastější otázky, zejména z oblasti hormonů a problémů s váhou. Důraz klade na dobrou tělesnou kondici.