Výroba potravin a nutriční hodnota - Sluková, Marcela (Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2016)
Učební text shrnuje základní poznatky o nutričně významných složkách potravin, o vlivu technologických procesů při výrobě a skladování potravin na jejich stabilitu, přeměny a výslednou výživovou hodnotu produktů.
Na obálce nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Keywords: výroba potravin; nutriční hodnota potravin; food production; nutritive value of foods; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)