Laboratorní cvičení z makromolekulární chemie - Brožek, Jiří, 1955- (Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2016)
Skriptum pro studenty k osvojení laboratorních dovedností v oblasti přípravy a charakterizace polymerů a jejich aplikačních možností.
Na obálce nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Keywords: makromolekulární chemie; polymerizace; polykondenzace; macromolecular chemistry; polymerization; polycondensation; učebnice vysokých škol; laboratorní cvičení; textbooks (higher); laboratory manuals