Laboratorní cvičení z makromolekulární chemie - Brožek, Jiří, 1955- (Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2016)
Skriptum pro studenty k osvojení laboratorních dovedností v oblasti přípravy a charakterizace polymerů a jejich aplikačních možností.