Jak se zalíbit : agent FBI vás naučí, jak zapůsobit na lidi a získat je na svou stranu - Schafer, John R., 1954-; Karlins, Marvin, 1941- (BizBooks, 2016)
Autor vyvinul strategii profilování teroristů a odhalovaní závažných podvodů. A protože se lidé všude na světě chovají podobně, účinkují tyto postupy a dovednosti stejně dobře při chytání zločinců a přetahování nepřátelských agentů jako v každodenním životě při získávání nových zakázek, přátel i životních partnerů. Díky textu se naučíte rozpoznat, co které výrazy obličeje znamenají, který postoj je odmítavý a jak jej můžete změnit ve vstřícný. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: interpersonální komunikace; nonverbální komunikace; interpersonální vztahy; úspěch; interpersonal communication; nonverbal communication; interpersonal relations; success; příručky; handbooks and manuals