Pracovní právo pro praxi - Kocourek, Jiří, 1952-; Dobřichovský, Tomáš, 1974- (C.H. Beck, 2016)
Práce vysvětluje nejčastěji se vyskytující problémy z oblasti českého pracovního práva.
Keywords: pracovněprávní vztahy -- Česko; pracovní právo -- Česko; labor-law relations -- Czechia; labor laws and legislation -- Czechia; kolektivní monografie; collective monographs