Hluboká práce : pravidla pro soustředěný úspěch v roztěkaném světě

Hluboká práce vám umožní rychle pochopit složité koncepty a vytvářet lepší výstupy v kratším čase, díky čemuž se zlepšíte v tom, co děláte, a získáte pocit skutečného naplnění z mistrně odvedené práce. Jde vlastně o jakousi superschopnost ("nové IQ") stále konkurenčnější ekonomiky 21. stol...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Newport, Cal (Author)
Other Authors: Ešnerová, Kateřina (Translator)
Format: Book
Language: Czech
Published: V Brně : Jan Melvil Publishing, 2016
Edition: Vydání první
Series: Žádná velká věda
Subjects:
ISBN: 9788075550088
Physical Description: 240 stran ; 22 cm

Cover

Table of contents

Description
Summary: Hluboká práce vám umožní rychle pochopit složité koncepty a vytvářet lepší výstupy v kratším čase, díky čemuž se zlepšíte v tom, co děláte, a získáte pocit skutečného naplnění z mistrně odvedené práce. Jde vlastně o jakousi superschopnost ("nové IQ") stále konkurenčnější ekonomiky 21. století. Místo omílání, že rozptylování je špatné, oslavuje Newport přínosy opaku. V knize rozdělené na dvě částí nejdříve dokládá, že pěstování zvyku hluboce pracovat má obrovské výhody téměř v jakékoli profesi. Poté přichází s propracovaným tréninkovým plánem v podobě čtyř "pravidel", který má přenastavit vaši mysl a zvyky tak, aby přispívaly k rozvoji schopnosti hluboce pracovat. Nakladatelská anotace. Kráceno.
V knize Hluboká práce představuje Cal Newport svůj stejnojmenný koncept - schopnost soustředit se bez rozptylování na kognitivně náročné úkoly.
Item Description: Přeloženo z angličtiny
Bibliography: Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
ISBN: 9788075550088