Průvodce neklidným územím : příběhy českého výtvarného umění (1900-2015) - Horák, Ondřej, 1976- (Labyrint, 2016)
Osobitý průvodce moderním výtvarným uměním v českých zemích. Přibližuje klíčové osobnosti a jejich díla, významné události na výtvarné a kulturní scéně. Zaměřuje se na období let 1900-2015, obsahuje originální ilustrace a komiksové příběhy.
"Napsal: Ondřej Horák, nakreslili: Jiří Franta a David Böhm"--Tiráž
Chronologické přehledy
Keywords: 1900-2015; 20.-21. století; výtvarní umělci -- Česko -- 20.-21. století; české výtvarné umění -- 20.-21. století; moderní umění -- Česko; umění a společnost -- Česko -- 20.-21. století; artists -- Czechia -- 20th-21st centuries; Czech art -- 20th-21st centuries; modern art -- Czechia; art and society -- Czechia -- 20th-21st centuries; chronologické přehledy; obrazové publikace; příběhy; komiksy; chronological surveys; pictorial works; stories; comics (graphic works)