Zbraně, střelivo a jejich ověřování : zkoušení zbraní, střeliva a tlumičů hluku výstřelu, z pohledu právní úpravy, s komentářem právních předpisů o jejich ověřování - Průšová, Eva, 1964-; Babčaník, Michal; Melichárek, Josef (Druckvo, spol. s r.o., 2015)
Právní úprava související se zbraněmi a jejich ověřováním.
Keywords: střelné zbraně; střelivo; zkoušení zbraní; ranged weapons; munition; weapons testing; kolektivní monografie; collective monographs