Český organizovaný zločin : od vyděračů ke korupčním sítím - Šmíd, Tomáš, 1979-; Kupka, Petr, 1985- (Masarykova univerzita, Mezinárodní politologický ústav, 2011)
Studie obsahuje definici pojmu organizovaný zločin, sleduje historický vývoj tohoto jevu na našem území a zahrnuje rovněž přehled kriminálních skupin, které se na organizovaném zločinu v ČR podílejí.
300 výt.
Dotisk 2012
Keywords: 20.-21. století; organizovaná kriminalita -- Česko -- 20.-21. stol.; organized crime -- Czechia -- 20th-21st centuries; kolektivní monografie; collective monographs