Jídlo jako životní styl III., aneb, Naučte se správně jíst - Lamschová, Petra, 1976-; Havlíček, Petr, 1969- (Mladá fronta, 2014)
Tipy jak si jídlo užít, jak si vybírat laskominy v obchodě, jak si užít atmosféru vaření a pak hlavně jak si opravdu pochutnat.
Keywords: zdravá výživa; jídla; healthy eating; meals; příručky; kuchařské recepty; handbooks and manuals; cookbooks