Jez, posti se, hubni : převratná redukční dieta s občasným půstem a chutnou vyváženou stravou - záruka váhového úbytku i pevného zdraví - Hamilton, Amanda, 1974- (Slovart, 2014)
Bezmála každý den se dovídáme o novém dietním režimu nebo doplňku stravy, který nás zbaví přebytečných kilogramů. Množství informací je často matoucí, některé rady si dokonce protiřečí. Spolehlivým protilékem na nejistotu by mohla být právě tato kniha. Její autorka, Amanda Hamiltonová, vytvořila na základě svých dlouhodobých zkušeností metodu občasného půstu kombinovaného s konzumací chutných jídel, zajišťujících všechny potřebné živiny. Díky jejím doporučením a receptům rozumně snížíte příjem potravy a posílíte své zdraví. Autorka opírá stravovací plán s heslem "občasné hladovění - budoucnost hubnutí" o nejnovější odborné studie, jež dodávají jejím závěrům hodnověrnost. Nakladatelská anotace.
Obsahuje rejstřík
Terminologický slovník
Keywords: redukce tělesné hmotnosti; dietoterapie; půst; zdravá výživa; weight loss; dietotherapy; fast; healthy eating; příručky; kuchařské recepty; handbooks and manuals; cookbooks