Přesah a jeho význam pro socializaci a formování dítěte jako osobnosti - Bravená, Noemi, 1976- (Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta, 2016)
O přesahu a jeho významu pro dítě v souvislosti s edukací. Autorka se snaží najít odpověď na to, co vlastně přesah znamená.
Keywords: transcendence; vývoj dítěte; psychologie dítěte; socializace; výchova a vzdělávání; transcendence (philosophy); child development; child psychology; socialization; education; monografie; monographs