Současná paleo dieta : zhubněte a zlepšete si zdraví stravou, na kterou jsme geneticky naprogramováni - Cordain, Loren, 1950- (Ikar, 2014)
Stále jsme geneticky uzpůsobení ke stravě, jakou konzumovali lovci a sběrači. Seznámíte se se základy paleo diety a dozvíte se, jak nás civilizace přinutila odchýlit se od naší původní stravy a přinesla nám zdravotní potíže. Druhá část knihy napoví, jakým způsobem a kolik můžete zhubnout a jak lze stravou předcházet nemocem a léčit je. Ve třetí části najdete vše, co potřebujete vědět o paleo dietě - včetně jídelníčků a přes 100 vynikajících paleo receptů. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Keywords: dietní jídla; redukční diety; redukce tělesné hmotnosti; zdravá výživa; paleolitická dieta; diet; reducing diets; weight loss; healthy eating; paleolithic diet; příručky; kuchařské recepty; handbooks and manuals; cookbooks