Zapomenuté konflikty - Šmíd, Tomáš, 1979- (Centrum pro studium demokracie a kultury : Masarykova univerzita, 2016)
Příčiny a průběh málo známých ozbrojených konfliktů, které vypukly na počátku 21. století v oblastech Afriky, Asie, Tichomoří nebo Latinské Ameriky.
Keywords: 20.-21. století; ozbrojené konflikty -- 20.-21. století; regionální konflikty -- 20.-21. století; armed conflicts -- 20th-21st centuries; regional conflicts -- 20th-21st centuries; kolektivní monografie; případové studie; collective monographs; case studies