Osvojování jazyka dítětem - Saicová Římalová, Lucie, 1973- (Univerzita Karlova v Praze, nakladatelství Karolinum, 2016)
Příručka podává přehled o základních tématech a teoriích zabývajících se osvojováním prvního ("mateřského") jazyka dítětem.
Keywords: děti; jazyková akvizice; čeština; children; language acquisition; Czech language; příručky; handbooks and manuals