Má kapitalismus budoucnost? - Wallerstein, Immanuel Maurice, 1930-2019; Collins, Randall, 1941-; Mann, Michael, 1942-; Derlug‘jan, Georgij Matvejevič, 1961-; Calhoun, Graig, 1952- (Sociologické nakladatelství (SLON), 2016)
Studie od amerických sociologů věnované historickému vývoji, současné krizi i budoucnosti kapitalismu.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: kapitalismus; střední vrstvy; krize (společnost); společenská transformace; prognózování; capitalism; middle class; social crisis; social transformation; forecasting; kolektivní monografie; collective monographs