Chemická dobrodružství Emči a Míny - Sukdoláková, Milada, 1956-; Dušek, Lubomír, 1951- (Vysoká škola chemicko-technologická, 2015)
Tři komiksové příběhy o chemických dobrodružstvích dvojčat Emči a Míny. Určeno dětem.
"Vydáno k 25. výročí vzniku vydavatelství Vysoké školy chemicko-technologické v Praze"--Zadní strana obálky
Keywords: komiksy; publikace pro děti; comics (graphic works); children's literature