Chemická dobrodružství Emči a Míny - Sukdoláková, Milada, 1956-; Dušek, Lubomír, 1951- (Vysoká škola chemicko-technologická, 2015)
Tři komiksové příběhy o chemických dobrodružstvích dvojčat Emči a Míny. Určeno dětem.