Myšlením k bohatství pro 21. století - Hill, Napoleon, 1883-1970 (Dobrovský s.r.o., 2016)
Autor identifikuje několik zásadních principů, ze kterých vyrůstá "první filozofie osobního úspěchu na světě".
Přeloženo z angličtiny
Keywords: úspěch; profesní úspěch; obchodní úspěch; sebeřízení; sebevýchova; sebezdokonalování; success; career success; commercial success; self-management; self-culture; self-actualization; populárně-naučné publikace; popular works