Slavná česká filmová klasika - Slanina, Ondřej, 1982- (Charon media, 2013)
Populárně naučná publikace přináší základní informace o jednotlivých filmech a jejich tvůrcích, zajímavosti z natáčení, kritické ohlasy i ocenění.
Keywords: 1921-2010; 1930-2010; filmy -- Česko -- 1921-2010; films -- Czechia -- 1921-2010; přehledy; populárně-naučné časopisy; surveys; popular works