Slavná česká filmová klasika - Slanina, Ondřej, 1982- (Charon media, 2013)
Populárně naučná publikace přináší základní informace o jednotlivých filmech a jejich tvůrcích, zajímavosti z natáčení, kritické ohlasy i ocenění.