Lexicon Platinum anglicko-český a česko-anglický největší slovník : anglicko-slovenský a slovensko-anglický najväčší slovník (Lingea, 2008)
Aktuální slovní zásoba, odborná terminologie, 220 000 hesel, příklady užití a fráze, tabulky tvarosloví, přehled gramatiky, namluvená výslovnost, rychlé hledání včetně fulltextu, v libovolném tvaru, okamžitý překlad po najetí kurzoru myši nebo umístění slova do schránky
Název z disku
Keywords: angličtina; čeština; slovenština; English language; Czech language; Slovak language; vícejazyčné překladové slovníky; DVD; polyglot translation dictionaries