Náboje do ručních palných zbraní - Hýkel, Jindřich, 1930-2018; Malimánek, Václav (Naše vojsko, 2002)
Publikace encyklopedického typu obsahuje informace o přibližně 900 rážích nábojů do ručních palných zbraní.