Raný psychický vývoj dítěte - Šulová, Lenka, 1954- (Karolinum, 2010)
Studie o psychickém vývoji dětí od prenatálního období až do předškolního věku.
Keywords: psychologie dítěte; child psychology; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)