Tvorba business modelů : příručka pro vizionáře, inovátory a všechny, co se nebojí výzev - Osterwalder, Alexander, 1974-; Pigneur, Yves, 1954- (BizBooks, 2015)
Základní charakteristika business modelů a techniky, které mají pomoci při jejich tvorbě.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: podnikání; podnikatelské projekty; business; business planning; příručky; handbooks and manuals