Pozitivní psychologie - Křivohlavý, Jaro, 1925-2014 (Portál, 2015)
Úvod do oboru pozitivní psychologie, který se zaměřuje na studium pozitivních psychologických jevů a aspektů lidského života.
Keywords: pozitivní psychologie; positive psychology; studie; studies