Mezinárodní den rodiny 2014 : rodina v 21. století : vyhlídky, problémy, řešení : sborník projevů z evropské konference pořádané dne 14. října 2014 v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR - Validžičová, Iveta (Ideál, 2015)
Sborník příspěvků z mezinárodní konference.
Částečně přeloženo z angličtiny
Keywords: 21. století; rodina -- 21. století; family -- 21st century; sborníky konferencí; proceedings of conferences