Mezinárodní den rodiny 2014 : rodina v 21. století : vyhlídky, problémy, řešení : sborník projevů z evropské konference pořádané dne 14. října 2014 v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR - Validžičová, Iveta (Ideál, 2015)
Sborník příspěvků z mezinárodní konference.