Jak podnikat bez rizika : odhalená pravda o rizicích podnikání : deset rozhovorů se zkušenými podnikateli a poradci - John, Vladimír (Meriglobe business academy, 2016)
Rozhovory s deseti zdatnými podnikateli. Každý rozhovor se zaměřuje na řešení jednoho konkrétního problému.
Keywords: podnikání; úspěch v podnikání; podnikatelská rizika; business; success in business; business risk; rozhovory; populárně-naučné publikace; interviews; popular works